luni, 9 aprilie 2012

Despre referali

Dupa cum v-am promis, in randurile urmatoare o sa va explic indetaliat ce sunt referalii directi si inchiriati:



Referalii inchiriati – Sunt persoane – interesate ca si tine de castiguri online – care s-au inscris in aceasta activitate direct pe site si pot fi inchiriati pentru o perioada de o luna cu posibilitatea de prelungire. Cei care nu lucreaza pot fi reciclati dupa cateva zile de inactivitate. Reciclarea se face manual de catre tine sau automat ( la unele site-uri) dupa o anumita perioada (7 – 10 – 14 – 20) zile functie de gradul la care esti.
Referalii directi sunt mina ta de aur in orice activitate online.
Ei reprezinta downline-ul tau ce lucreaza ca si tine de bani online dar pe care nu-i platesti si castigi un procent din activitatea lor
La siteu-rile in matrice, sau in retea, castigul este pe mai multe nivele, functie de planul de marcheting al administratorului de site.
Referali directi
( Tu esti UPLINE-ul. Persoanele care tu le inscrii sau se inscriu direct la tine,  reprezinta nivelul 1 in DOWNLINE, Aceste persoane inscriu si ei directi care pentru tine reprezinta nivelul 2 s.a.m.d. In acest fel castigul tau vine procentual din mai multe nivele. Trebuie subliniat faptul ca majoritatea site-urilor PTC au un singur nivel. Cele la care castigul vine din mai multe nivele sunt site-uri in matrice cum este si Bux-Matrix.com Aici este foarte avantajos dupa upgrade cand primesti 11 reclame a cate 0.01$ si alte reclame ce vin in email tot de 0.01$ a caror valoare vine tot aici in contul tau. A doua forma de castig – dupa ce ti-ai ocupat o pozitie pe viata in matrice- vine de la referalii directi care la randul lor recruteaza directi si isi cumpara o pozitie Golden pe viata ce costa 12 $. La aceasta pozitie primesti  ful upgrede pe 2 luni plus puncte pentru reclama.
Cum facem rost de referali directi.
Cand te inscrii pe un site primesti un link de afiliat. Este sursa principala de reclama. Acel link deschide pagina ta de inscriere pentru directii tai.
In prima faza si cea mai la-ndemana este informarea prietenilor din agenda, despre aceasta sursa de castig si cu acordul lor le trimiti linkul tau de inscriere.
ATENTIE ! Informatiile nesolicitate sunt considerate spam si pot duce la anularea contului tau.
Avem apoi site-uri de publicitate online. Cu o simpla cautare pe google gasim o sumedenie de astfel de site-uri  de anunturi gratuite. Se poate face si publicitate platita daca avem certitudinea ca ne recuperam investitia.
Cea mai sigura si mai eficienta metoda ramane tot in zona de consumare a produsului adica a site-urilor  PTC.
O parte din site-uri ofera gratuit, altele contracost, puncte pentru publicitate pe site-ul lor.
Chiar de nu ofera puncte gratuite de reclama, dar daca este un site recunoscut ca valoare, merita cumprata reclama unde vom face publicitate cu linkul sau bannerul nostru de afiliat.
O alta metoda este de a recupera banii castigati de la site-uri ce au devenit scam ( site-uri ce nu mai paltesc) Banii din balanta ii putem converti in publicitate si in acest fel recuperam timpul pierdut pe acel site.
Sunt si site-uri PTC specializate, unde suma castigata nu poate fi transferata in cont ci se foloseste chiar pentru reclama. Eu personal, folosesc aceste site-uri pentru reclama.
Deasemeni la site-urile unde am acumulat prea multi referali iar suma castigata este mai mare decat limita de cashout (cererea de plata), diferenta care nu o pot transfera in cont ( Paypal, Alertpay, LR, etc.) sau sa cumpar Upgrade o transfer in publicitate, la alte site-uri care sunt inscris.
O alta sursa este un blog sau un site personal unde faci publicitate la produsele tale in speta PTC-urile la care esti afiliat. Pentru a atrage trafic pe blogul tau sunt site-uri generatoare de trafic la care inscrierea este gratuita. Dealtfel in timp ce lucrati veti gasi mult mai multe metode de a face reclama. Eu v-am enumerat aici doar cateva mai uzuale.
Recrutarea directilor are o anumita limita impusa de fiecare site. Odata atinsa acea limita, daca ai inca reclama care ruleaza, este recomandat sa treci la urmatorul grad (Upgrade) pentru a beneficia de un numar mai mare de referali directi.
Trecand la urmatorul grad (Gold, Elite, Ultimate etc) va creste si valoarea cashout, plata pe click, numarul de reclame vizitate, precum si dreptul de a inchiria referali intr-un numar mai mare.
Daca referalii directi nu necesita o preocupare permanenta, la referalii inchiriati, trebuie verificata activitatea zilnica si reciclarea celor ce nu mai au activitate.
Exp. Inchiriez un referal cu 0.40 $ / luna si acesta da 2 – 3 click-uri la cateva zile atunci obligatoriu trebuie reciclat. Pretul de reciclare variaza de la 0.006 la 0.15 chiar si alte valori (functie de site) dar este foarte posibil sa primesc un referal activ. Reciclarea este o grija permanenta pentru a obtine rezultate motivante. Atat pretul de inchiriere cat si cel de reciclare difera de la un site la altul precum si de gradul la care sunteti in site.
O alta sursa de inspiratie deloc de neglijat este forumul site-ului. Aici pe langa faptul ca veti posta dovezile de plata aveti posibilitatea de a urmari activitatea site-ului. Atat timp cat sunt postate zilnic dovezi de plata suntem convinsi ca site-ul este bun. Pe langa aceasta gasiti tot felul de informatii ajutatoare in dezvoltarea acestei afaceri.
Nu este o munca chiar usoara, dar nimeni nu spune ca este grea.
Mult succes si multi $$$ !

duminică, 8 aprilie 2012

Cum sa faceti bani pe internet pe GRATIS!

Buna ziua,


         In primul rand numele meu este Dobroiu Alex, am 19 ani si sunt din Mehedinti. De ce am deschis acest blog? De cand sunt mic am cautat metode de a face bani pe internet si mereu am gasit cate ceva. Am incercat cu site-urile acelea pe care te joci si esti platit cum ar fi prizee.com, dar dupa ce am reusit sa strang suma minima pentru a putea scoate banii, am aflat ca nu se poate din Romania si am ramas pagubas. Urmatoarea incercare a fost cu site-urile de slot machines, casino si scratch to earn money care deasemena au fost in zadar, deoarece daca nu depui bani, nu ai sanse sa castigi nimic si chiar si asa nu ai sanse prea mari.


          Ce mi s-au parut interesante si inca mi se par sunt asa numitele site-uri PTC (pay to click). Bineintelse, marea majoritate a lor sunt facaturi, pe care le-am intalnit la tot pasul pana sa le cunosc si sa intru in lumea lor. Poate ca unii dintre voi ati auzit de neobux, care este cel mai cunoscut site de acest gen si este recunoscut pentru seriozitaea lui si platile facute de-a lungul anilor (a aparut in 2008 si a functionat neintrerupt pana acum si o sa functioneze dupa opiniile criticilor multi ani de acum incolo). Alte site-uri care isi platesc utilizatorii, sunt foarte serioase si de la care eu am extras bani sunt clixsense si buxcraft.


            Ca sa imi continui ideea de la inceput, m-am decis sa deschid acest blog pentru a va feri pe voi, cei ce  sunteti ca mine si cautati calea folositoare a calculatorului si a internetului, nu numai pentru a va juca si intra pe facebook, de tepele care sunt oferite aceste site-uri si pentru a va indruma spre calea buna pe care si eu am urmat-o.


            Pentru a va face cont pe aceste site-uri intrati aici si aici, va inregistrati (o sa aveti nevoie de un cont de paypal sau de alertpay, eu va recomand paypal  << pute-ti sa va faceti cont aici pe gratis >> ) si apoi sa intrati in cont. Dupa ce va-ti facut contul, trebuie sa dati pe view ads si sa intrati pe reclamele de acolo. Dupa ce s-au incarcat, o sa va apara ceva de genul 'your account has been credited', ceea ce insemana ca v-au intrat bani in cont.
            
             Trebuie sa specific ca banii nu se fac usor, trebuie multa munca si rabdare si cel mai important trebuie sa aveti multi afiliati ( oameni care s-au inregistrat de pe link-ul vostru ) ca sa primiti mai multi bani, dar nu intru in detalii acum, deoarece o sa urmeze un post cu toate aceste detalii. 
                                                                       
             Va urez mult succes la facut banuti si orice nelamurire aveti, sa ma intrebati ori aici, ori pe mail-ul meu personal: alex.dobroiu@gmail.com