duminică, 8 aprilie 2012

Cum sa faceti bani pe internet pe GRATIS!

Buna ziua,


         In primul rand numele meu este Dobroiu Alex, am 19 ani si sunt din Mehedinti. De ce am deschis acest blog? De cand sunt mic am cautat metode de a face bani pe internet si mereu am gasit cate ceva. Am incercat cu site-urile acelea pe care te joci si esti platit cum ar fi prizee.com, dar dupa ce am reusit sa strang suma minima pentru a putea scoate banii, am aflat ca nu se poate din Romania si am ramas pagubas. Urmatoarea incercare a fost cu site-urile de slot machines, casino si scratch to earn money care deasemena au fost in zadar, deoarece daca nu depui bani, nu ai sanse sa castigi nimic si chiar si asa nu ai sanse prea mari.


          Ce mi s-au parut interesante si inca mi se par sunt asa numitele site-uri PTC (pay to click). Bineintelse, marea majoritate a lor sunt facaturi, pe care le-am intalnit la tot pasul pana sa le cunosc si sa intru in lumea lor. Poate ca unii dintre voi ati auzit de neobux, care este cel mai cunoscut site de acest gen si este recunoscut pentru seriozitaea lui si platile facute de-a lungul anilor (a aparut in 2008 si a functionat neintrerupt pana acum si o sa functioneze dupa opiniile criticilor multi ani de acum incolo). Alte site-uri care isi platesc utilizatorii, sunt foarte serioase si de la care eu am extras bani sunt clixsense si buxcraft.


            Ca sa imi continui ideea de la inceput, m-am decis sa deschid acest blog pentru a va feri pe voi, cei ce  sunteti ca mine si cautati calea folositoare a calculatorului si a internetului, nu numai pentru a va juca si intra pe facebook, de tepele care sunt oferite aceste site-uri si pentru a va indruma spre calea buna pe care si eu am urmat-o.


            Pentru a va face cont pe aceste site-uri intrati aici si aici, va inregistrati (o sa aveti nevoie de un cont de paypal sau de alertpay, eu va recomand paypal  << pute-ti sa va faceti cont aici pe gratis >> ) si apoi sa intrati in cont. Dupa ce va-ti facut contul, trebuie sa dati pe view ads si sa intrati pe reclamele de acolo. Dupa ce s-au incarcat, o sa va apara ceva de genul 'your account has been credited', ceea ce insemana ca v-au intrat bani in cont.
            
             Trebuie sa specific ca banii nu se fac usor, trebuie multa munca si rabdare si cel mai important trebuie sa aveti multi afiliati ( oameni care s-au inregistrat de pe link-ul vostru ) ca sa primiti mai multi bani, dar nu intru in detalii acum, deoarece o sa urmeze un post cu toate aceste detalii. 
                                                                       
             Va urez mult succes la facut banuti si orice nelamurire aveti, sa ma intrebati ori aici, ori pe mail-ul meu personal: alex.dobroiu@gmail.com





Un comentariu:

  1. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net..imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu)...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere